Hyvä ruoka ja viini, ainutlaatuiset hetket ruokapöydän ääressä, ovat elämyksiä, joita haluamme tarjota vieraillemme. Käytössämme on yksityisiin tilaisuuksiin erikoistunut intohimoinen keittiömestari ja viininenä Toni Aikasalo. Vuosien kokemuksella Toni rakentaa tiiminsä kanssa tilaisuuden menun viineineen toiveidesi mukaan.
"Samalla tavalla kun ihmiset tutustuvat toisiinsa, viineistäkin löytyy miellyttäviä yksilöitä, jotka kolahtavat ensimmäisellä kerralla. Kaikkien uusien ystävien kanssa ei tarvitse monen vuoden pituista tutustumista, vaan asiat toimivat ensimmäisellä tapaamisella. Olkoon ystävyys pienien kuplien saattelema Comtes ja sille valmistettu kastanjakeitto, tai kuumaverinen espanjalainen Artadi grillatun karitsan kanssa. Me haluamme tehdä kokonaisuudesta parhaan mahdollisen.”, kertoo Toni Aikasalo viinifilosofiastaan.
Valikoimassamme on Winestaten maahantuomat ja edustamat viinit. Valikoima käsittää satoja viinejä ympäri maailman. Winestaten laadukkaissa viineissä on loistava hinta-laatu -suhde. Ruokaan sopivat viinit voit valita yhdessä keittiömestarin kanssa.
Toni Aikasalo |
Maa-artisokkaa ja siianmätiä (amuse-bouchena)
Lohta, kurpitsaa ja meiramia
Kotimaista marmorifilettä, lehtikaalta ja bearnaisea
Maitosuklaanamelaka, mustikkaa ja sitruunaa
Kampasimpukkaa, fenkolia ja kurkkua (amuse-bouchena)
Tartar, sipulia ja Appenzelleriä
Kuhaa, kukkakaalta ja ruskistettua voi-hollandaisea
Glaseerattua vasikanposkea, emmeriä ja mustajuurta
Vaniljafinancier, lakkaa ja lakua
Valkoinen 1: Fransola, Kataloniasta
Valkoinen 2: Cordillera Chardonnay, Chilestä
Punainen 1: Celeste Crianza, Ribera del Duerosta
Punainen 2: Salmos, Prioratosta